Çmenduri Total 100% : Fshatarja: Edhe pse unë i tregova se jam e re por Kusheriri më çmontoi deri.

Çmenduri Total 100% : Fshatarja: Edhe pse unë i tregova se jam e re por Kusheriri më çmontoi deri.

Prsh jam Agnesa 24 vjece: Nje dit me erdhi kusheriri per kaffe e prita shum mir sepse se kisha pa 5 vite bem muhabet shum i tregova qe pas 3 dite fejes u ndava me pyeti a jam e virgjer ende i thash jo tha si mundet te rrish tani pa seks i thash qe ja dal disi tha dhe un jam i ndar nga bashkshortja e din edhe ti dhe smund te ja dal, do kenaqemi sod ne dy me tha, dhe menjeher e vrejti se edhe un dua, filloi te ma lemoj … tim po kurr nxerri pallen e madhe ohhhh ja kapa me… Edhe pse unë i tregova se jam e virgjër…ai me pallen e tij më çmontoi deri sa….