Fundjavën e zgjatur qytetarët janë të obliguar që ta kalojnë në shtëpi.

Bujar Osmani disa here ka bere apel mos te hapen xhamite por kesaj rradhe sdihet a ia arriti qellimin.

Në ditët që muslimanët festojnë  fitër Bajramin, Qeveria e ndare sa i perket ores policore kur nga burime jozyrtare mbrenda qeverise marrim vesh se Bujar Osmani ishte me i zeshmi per oren policore per Bajram

Përndryshe ora pol icore do eshte propozuar të shtunën nga ora 19 dhe e njëjta do të zgjas deri në ora pesë të mëngjesit të ditës së martë. .