Biden: “Jemi të gatshëm të qëllojmë çdo kënd i cili i prek shqiptarët në Ballkan” (VIDEO)

Biden: “Jemi të gatshëm të qëllojmë çdo kënd i cili i prek shqiptarët në Ballkan” (VIDEO)

Kandidati nga radhët e Demokratëve për President Joe Biden në vitin 2002, në një konferencë të organizuar në SHBA, kishte deklaruar haptazi dashurinë e tij të madhe për kombin shqiptar.

Biden në atë kohë kishte thënë që SHBA janë të gatshëm të qël lojnë dhe të vrasin çdo kënd i cili sul mon shqiptarët në Ballkan.

“Do të vazhdoj me çdo ind në qenien time për ta mbajtur Ame rikën, të përfshirë me trupa që të jenë të gatshme të qëllojnë dhe të vrasin, për të mbrojtur të drejtat e shqiptarëve kudo që ata banojnë në Ballkan” kishte thënë Biden.

Së fundmi kjo deklaratë e tij ka filluar të shpërndahet më të madhe.

Kujtojmë që Biden kundër kandidat për President në S HBA, do ta këtë presidentin aktual Donald T rump.

blob:https://www.facebook.com/1d0c7fbd-addd-4c13-9e8c-fd34b14a2f96