Besiana nuk i hiqet nga përqafimi nënës

Besiana nuk i hiqet nga përqafimi nënës

Shkurte Fejza mbetët ndër ikonat e muzikës shqiptare e cila ka kontribuar në muzikë duke sjellë hitë të mëdha.

Herë me kengë patriotike, e herë me këngë popullore ajo ka arritur të jetë tejet e kërkuar nga publiku shqiptar.

Edhe pse këto ditë të pandemisë ishin të ndaluara daljet dhe tubimet, duket se këtë mall e ka ndjerë edhe vajza e saj për të.

Në një video të publikuar në llogarinë e saj në Instagram, Besiana ndau një moment duke e shtrënguar nënën nga malli për të.

Shkurta duke buzëqeshur po ndihet e kompletuar nga përqafimi i saj./Kosovarja/