Befasuese lopa me prodhim rekord qumështi, 54 litra dhe mund ta gjeni në…(VIDEO)

Befasuese lopa me prodhim rekord qumështi, 54 litra dhe mund ta gjeni në…(VIDEO)

Kjo lop e cila shfaqet në video përmban 56 litra qumsht në ditë,Holstein Friesian lopë HF në nivel kombëtar të bagëtisë dhe konkurrencës mjeljes mbajtur në Patiala, Punjab Indi. Holstein Friesian janë një lloj i bagëtive të qumështit me origjinë nga Provincat Hollandeze të Holandës së Veriut… LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE ..VI.DEO