Befasuese kjo/ Prej tani Greqia dhe Italia për punonjësit patjeter do kerkojn që..

Befasuese kjo/ Prej tani Greqia dhe Italia për punonjësit patjeter do kerkojn që..

Duke nisur nga kjo e hënë në Greqi punonjësit e pavak sinuar në sektorin privaat ose shtetëror duhet të testohen një herë në javë Testimi nuk do të jetë mëfalas.Ndërsa, kategori specifike si mësuesit, pedagogët, punonjësit në sektorin e turizmit, të medias, teatrit, por dhe të produksioneve të muzikës duhet të teestohen 2 herë në javë.

Këtë të hënë nën masa sigurie në shtetin fqinj rihapeen edhe shkollat, ku maskat janë të detyrueshme për mësuesit dhe nxënësit. Teste po ashtu do tu kërkohen qoftë fëmijëve por edhe stafit ta pavak sinuar.Maskat në Greqi do të jenë të detyrueshëm në ambientet e brendshme dhe në zona ku ka grumbullime. Edhe në Itali deri në gjysmën e tetorit një pjese e madhe e punonjësve përfshirë edhe administratën publike duhet të paraqesin certifikatën e gjelbër, ditorja.