Befason Burdushi me këtë deklaratë për Albin Kurtin, Po ai ishte në vizitë te unë…

Befason Burdushi me këtë deklaratë për Albin Kurtin, Po ai ishte në vizitë te unë…

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Befason Burdushi me këtë deklaratë për Albin Kurtin, Po ai ishte në vizitë te unë…
Befason Burdushi me këtë deklaratë për Albin Kurtin, Po ai ishte në vizitë te unë…

Burdushi g odet përsëri, ai deklarohet se krytetari i levizjes Vetevendosje Albin Kurti, ishte dje ne shtëpinë e ti për tu konsultuar me te. “Po, Albin

Kurti ka qene i ftuar ne shtëpinë time, kemi biseduar diçka rreth ideve politike te ti, dhe besoje qe shumë shpejt do te jete kryeministër.”Burdushi kohe me par kishte deklaruar se ishte ai qe kishte arritur ta bënte kryeministër Ramush Haradinaj.