Bebe Rexha ndërron stilin e flokëve (Foto)

Bebe Rexha ndërron stilin e flokëve (Foto)

Bebe Rexha gjithmonë bën ndryshime në dukjen e saj.

Kësaj radhe këngëtarja është shfaqur e shkëlqyer në flokë të verdha në të zezë.

Bukuroshja shfaqet plot stil në veshje të përditshme me syze Tom Ford.

Bebe ka pasur një vit mjaft të suksesshëm, kurse tash atë po e përmbyll me ndryshimin e ri.

Bebe pati një varg hitesh si “I got You” dhe të tjera bashkëpunime të mëdha.

Bebe besohet se po editon një album për vitin 2018.

Kënëgtarja vazhdon të jetë pa të dashur dhe po shijon jetën e vetmuar.

Ajo gjithmonë ka pranuar se është nga Dibra dhe nuk e ka pranuar prejardhjen e saj.