Bajqinovci me pamje nga protesta e VV-së: Qytetarët po kërkojnë respektimin e kushtetutës dhe ligjeve

Bajqinovci me pamje nga protesta e VV-së: Qytetarët po kërkojnë respektimin e kushtetutës dhe ligjeve

Deputeti i VV-së, Mefail Bajqinvci së bashku me miqtë e tij nga kjo parti ka shpërndarë një fotografi ku tregon pamjet nga protesta e VV-së.

Bajqinovci në mbishkrimin e kësaj fotografie thotë se qytetarët po kërkojnë zbatimin e Kushtetutës dhe të ligjeve.

“Qytetarët kërkojnë respektimin e kushtetutës dhe ligjeve” shkruan Bajqinovci.

Qytetarët kërkojnë respektimin e kushtetutës dhe ligjeve.Duam zgjedhje

Gepostet von Mefail Bajqinovci am Donnerstag, 28. Mai 2020