AURELA THUAJSE E PA RROBA PËR REVISTËN ‘GLOBAL WOMEN’

AURELA THUAJSE E PA RROBA PËR REVISTËN ‘GLOBAL WOMEN’

Konsiderohet si një nga femrat më të bukura në Shqipëri.

Së fundm, Aurela Hoxha u bë pjesë e një reviste prestigjioze.

Bukuroshja shqiptare ka ndarë me fansat e saj në Instagram një foto të kopertinës së ‘Global Women’ ku duket mjaft atraktive me paraqitjen e saj.

Aurela shpesh udhëton nga Shqipëria për në vende të ndryshme në botë për shkak të profesionit të saj dhe gjatë izolimit kishte qëndruar në Barcelonë.