Ata Që Pranonin U Vinte Nota Të Mira, Të Tjerët I Ngelte/ Mësuesja 40 Vjeçe E Bënte Me Nxënësit E Saj Dhe Në Shtëpi Dhe Në Makinë, Kishte Marrë Më Shumë Se 10 Djem - Lajme-Javore