Arta Nitaj tërheq vëmendjen me fustanin e shkurtër

Arta Nitaj tërheq vëmendjen me fustanin e shkurtër

Arta Nitaj di si ta marrë vëmendjen.

Aktorja shqiptare, Arta Nitaj, di mjaft mirë si ta marrë vëmendjen e ndjekësve.

Nga po.zat në ashensor e deri te ato e ulur në dysheme gjysmë e zveshur.

Aktorja e ka publikuar një foto të tillë ku tregon format tru.pore në fustanin e ngushtë dhe të shkurtër.

“Ngjyra ime e preferuar”, ka shkruar ajo pranë postimit të fotografisë.