Arta Nitaj punon në këtë klub nate në Dubai

Arta Nitaj punon në këtë klub nate në Dubai

U bë e njohur si pa pritur e pa kujtuar.

Arta Nitajn, vajzen pejane që thjeshtë kishte një llogari në “Instagram”, tani e njohin të gjithë.

Zeshkanja me linja të dëshirueshme, u bë pjesë e kastit të serialit “O sa mirë”, prej nga ku rrjedhi edhe fama e saj e vërtet.

Tani, rri larg serialit dhe ekranit, pasi puna e saj parësore është në Dubai, atje ku punon në një nga klubet më prestigjioze.

Është agjensioni i marketingut “The List DXB” ai i cili ofron modele në një nga klubet super luksoze në Dubai, e të cilat janë shoqëruese gjatë mbrëmjes me mysafirë.

arta nitaj

Klubi frekuentohet kryesisht nga bjerëz milioner.