Arben Labënishti: Zgjedhjet duhet të mbahen shpejt, por jo duke dëmtuar qytetarët

Arben Labënishti: Zgjedhjet duhet të mbahen shpejt, por jo duke dëmtuar qytetarët

“Nuk mund të shkohet në zgjedhje për 20 ditë. Duhet të respektohen masat shëndetësore. Zgjedhjet duhet të mbahen shpejt, por jo duke dëmtuar qytetarët.

Me rëndësi është shëndeti i qytetarëve dhe kredibiliteti i zgjedhjeve”, ka thënë në emisionin “Rruga Drejt” në Alsat-M Arben Labënishti nga Alternativa.