Arben Labënishti: Shteti ynë ka kaluar pikun me pandeminë

Arben Labënishti: Shteti ynë ka kaluar pikun me pandeminë

Sonte në emisionin “Rruga Drejt” në Alsat-M i ftuar ka qenë anëtari i Kryesisë Qendrore të AlternAtivA-s, Arben Labënishti.
“Shteti e ka kaluar pikun dhe ne po shkojmë drejt rënies së infeksioneve”, tha Labënishti.

“Në takim me fundit tek Presidenti partitë mes vete nuk kishin kompromis për datën e zgjedhjeve. Duhet ta shohim datën më kredibile për zgjedhje”, ka përfunduar Arben Labënishti.