Arben Labënishti: Ne do bëjmë fushatë dinjitoze

Arben Labënishti: Ne do bëjmë fushatë dinjitoze

“Koalicioni AlternAtivA – Aleanca për Shqiptarët do të realizojë fushatë dinjitoze programore para qytetarëve. Në asnjë rast nuk do të bëjmë fushatë negative me ofendime dhe sharje ndaj oponentëve politik”, tha Labënishti.

Sipas tij në zgjedhjet e ardhshme fitues i zgjedhjeve do të jetë koalicioni AlternAtivA – Aleanca për Shqiptarët.