Ditë më parë në emisionin “N’pikë” në TV Shenja, i ftuar ka qenë anëtari i Kryesisë Qendrore të AlternAtivA-s, Arben Labënishti. Duke folur mbi konceptet si feja, shëndeti dhe politika, Labënishti tha: “Jemi duke e fituar betejën me virusin Covid 19. Dita ditës po bie numri i të infektuarve me këtë virus”, ka thënë Labënishti. Ai tha se ambienti jetësor është problemi më i rëndësishëm i njeriut.