Arbana Xharra: “Nëse E Ndërtohet Xhamia E Madhe, Unë E Shky Pasaportën E Kosovës”

Arbana Xharra: “Nëse E Ndërtohet Xhamia E Madhe, Unë E Shky Pasaportën E Kosovës”

Arbana Xharra: “Nëse E Ndërtohet Xhamia E Madhe, Unë E Shky Pasaportën E Kosovës”

Arbana Xhara ka paralajmruar se në rastë se ndertohet xhamia e madhe në Prishtinë, ajo do e shky pasaporten e Kosoves dhe do të largohet përgjithmonë nga ky vend, madje ajo kishte disa arsye

‘E keni bo Kosoven si Arabi mu kon, nëse e ndertomni xhamin unë largohem nga ky vend.’

Arbana Xhara ka paralajmruar se në rastë se ndertohet xhamia e madhe në Prishtinë, ajo do e shky pasaporten e Kosoves dhe do të largohet përgjithmonë nga ky vend, madje ajo kishte disa arsye.

‘E keni bo Kosoven si Arabi mu kon, nëse e ndertomni xhamin unë largohem nga ky vend.’

Arbana Xhara ka paralajmruar se në rastë se ndertohet xhamia e madhe në Prishtinë, ajo do e shky pasaporten e Kosoves dhe do të largohet përgjithmonë nga ky vend, madje ajo kishte disa arsye

‘E keni bo Kosoven si Arabi mu kon, nëse e ndertomni xhamin unë largohem nga ky vend.’