Apokalipsi afër, e tmerrshme si është ndarë toka në Itali /Video

Apokalipsi afër, e tmerrshme si është ndarë toka në Itali /Video

10 Dhjetor, 2017
Kuriozitete

Kjo për shkak të ngrohjes globale dhe fenomeneve të ndryshme që po ndodhin. Mirëpo, duket se shkencëtarët parashikojnë gjëra jo të mira për të ardhmen.

Kështu, sipas Dr. Mehran Keshe, një shkencëtar nuklear i specializuar në Universitetin e Londrës, Tokën do ta shndërrojë një tërmet i madh.

Dr. Keshe publikoi në shtatorin e 2017 një video ku parashikonte se tërmeti do shfaroste Tokën, kjo ndodhi ne Itali:

Duke klikuar ne hapësirën më poshtë shikoni të plotë VIDEON ⬇⬇⬇

Mos humbisniMe vite të tëra ka pasur rrëfime rreth njerëzve të të pastrehë të cilët zhduken …