Anulohet Protesta kundër Orës Policore, Ja çfarë ka ndodhur

Anulohet Protesta kundër Orës Policore, Ja çfarë ka ndodhur

Protesta kundër orës policore që ishte paralajmëruar në rrjetet sociale disa ditë më parë dhe ishte planifikuar si ngjarje është anuluar.

Një nga organizatorët e veprimtarisë, Emilija Bogatinova, e njoftoi këtë në Eventin në facebook, të cilën ajo e fshiu disa minuta më vonë, që nuk është në dispozicion tani më.

Arsyet janë të shumta, dhe të njëjtat u bënë të ditura nga Emilia e cila shkroi se protesta të Dielën në orën 12 ishte anuluar për shkak se:

Nuk ka interes të mjaftueshëm nga populli

Rekomandimi i Ministrit të Shëndetësisë Venko Filipce për anulimin e protestës

Tashmë ka një protestë tjetër që u paralajmërua në 16.05.2020, pra një ditë para kësaj proteste

-Në mënyrë që të shmangim një tubim publik / turmë në një protestë tjetër duke njohur qytetarët tanë, të gjithë e dimë se jo të gjithë i përmbahen masave të mbrojtjes!