Anëtari i Task Forcës anti-covid lë ‘nam’ në Presidencë, bën veprimin e pa shembullt me maskën e fytyrës (Foto)

Anëtari i Task Forcës anti-covid lë ‘nam’ në Presidencë, bën veprimin e pa shembullt me maskën e fytyrës (Foto)

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Rektori i Universitetit te Mjekësise ne Tirane, Arben Gjata ka qenë i ftuar në një ceremoni të organizuar në Presidencë nga Kreu i Shtetit Ilir Meta.

Teksa ditën e sotme është bërë dekretimi i emrave të rektorëve dhe dekanëve nga Meta, ka qenë i pranishëm edhe Gjata i cili nga temperaturat e larta që kanë ‘pushtuar’ vendin këto ditë, nuk i kanë ndaluar djersët.

Ai është filmuar duke bërë një veprim të papritur teksa përdor maskën që këshillohet të vendoset për t’u mbrojtur nga Covid-19, si farcoletë për të fshirë djersët.

Gjata kujtojmë se është edhe pjesë e ekipit të Task Forcës Anti-Covid.