Albatriti publikon foton më të mirë të babës dhe të birit

Albatriti publikon foton më të mirë të babës dhe të birit

E gjithë familja Muqiqi janë pjesë e mediave rozë.

Duke u njohur në skenën muzikore, që të gjithë dallohen me paraqitjet e tyre.

Këto ditë izolimi edhe pse të mbyllur, me momente të ndryshme të gjithë kanë qenë aktiv duke publikuar imazhe në Instagram.

I fundit është Albatriti ai i cili ka ndarë një moment të babës dhe të birit.

Këngëtari i njohur Nysreti shihet që po kënaqet me nipin në krahë.