Albana Osmani e thotë ‘troç’: Një grua singëll duhet të bëjë s*ks sa herë të dojë!

Albana Osmani e thotë ‘troç’: Një grua singëll duhet të bëjë s*ks sa herë të dojë!

Moderatorja e njohur Albana Osmani prej disa kohës është shkëputuar nga televizioni. Ajo është rikthyer vetëm disa herë për të dhënë intervista, por jo me një program të saj apo në moderim.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Megjithatë, Albana Osmani ka paralajmëruar se do vijë në television me një program të sajin dhe “për këtë gjë po punon momentalisht”.

Moderatorja foli edhe për jetën private, teksa u shpreh se “të dashurin që ka imagjinuar, e ka pasur edhe në të vërtetë”.

Ajo tha se në altar do shkonte për t’i plotësuar dëshirën e prindërve të saj për ta parë të kurorëzuar.

“Të dashurin që kam pasur imagjinar, e kam pasur dhe në të vërtetë. Duke pasur parasysh prindërit e mi që vitet e fundit thonë do martohesh? Gjeje dikë? Kur mendoj veten duke u kurorëzuar mendoj prindërit e mi që do ndihen mirë, përveç dashurisë dhe lumturisë që është tjetër gjë. Do e bëja për prindërit sigurisht.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Kur je me njeriun e duhur, mendoj se është e bukur. Një njeri single duhet të bëjë se*s sa herë ta ndjejë. Nuk di të ketë një program për sek*in. Kam pasur dëshirë të kem një program timin dhe besoj do e realizoj. Për këtë po punoj për momentin”, tha Albana Osmani.