Aks.Identi Që Po Çuditë Botën, Nuk Do Ta Besoni Se Si… (Video)

Aks.Identi Që Po Çuditë Botën, Nuk Do Ta Besoni Se Si… (Video)

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Një ak.sident i tme rrshëm ka ndodhur në një garë Really në Itali. Por e veçanta e këtij aks identi është se, aty diçka e pazakontë ka ndodhur.Shumëkush mund të thotë se kjo është një dëshmi se Zoti ekziston.Shoferi Petro Skavone gjatë garës e ka humbur kontrollin e automjetit duke u drejtuar te audienca në skaj të rrugës.E pabesueshme, por askush nuk ka pësuar lëndime, përveç një femre të cilës i është dashur trajtim në spital shkaku traumave që ka marrë. Video është bërë një hit dhe deri tani është klikuar rreth 2 milion herë.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do..