Ajsi tha se e ka përdh unar kur ishte e vogel, ja çfarë thotë bashkëshortja e Leonard Bombajt për Ajsin

Ajsi tha se e ka përdh unar kur ishte e vogel, ja çfarë thotë bashkëshortja e Leonard Bombajt për Ajsin

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtyypur mbi (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Të gjithë e njohin historinë e Ajsi Xhaxhajt, vajza e ‘Kripmjaltëzave’ e cila vite më parë e akuzoi Leonard Bombajn se kishte ab.uzuar se.ks.ualisht me të.

Por sot bashkeshortja e Leonardit ka folur per here te pare per keto a uza.

Ai dhe Alda ishin të ftuar këtë pasdite tek ‘’Rudina’’ ku kanë folur se si e kanë përjetuar përhapjen e një lajmi të tillë kohë më parë.

Alda ka treguar se në atë kohë ishte shtatzënë. Ajo tregon se ata kishin investuar shumë mirësi dhe dashuri tek Ajsi, por ajo i zhgënjeu, ndërsa Leonardi lidhur me këtë situatë është shprehur:

“E kapërceva brenda 24 orëve. Ishte një histori që rrëfehet shkurt: etja e madhe për të qenë dikushi, për të qenë i famshëm, që përfshinë edhe një adoleshente. Por unë vazhdova, pavarësisht kërc ënimeve të shumta që kam marrë, unë dola tek vetja ime”, tregoi ai… “Ishte rre ziku i famës që po ikte. Unë e kuptova se f rika i faturohej Leonardit, por këto janë historira të vjetra. Ndoshta duhet të kisha qenë më vigjilent, ndërsa të tjerët kishin filluar një jetë të dyfishtë.”- përfundoi ai.