Afërdita Demaku i shkurton shumë flokët

Afërdita Demaku i shkurton shumë flokët

Këngëtarja e njohur Afërdita Demaku nuk po i ndal ndryshimet.

Ajo përveç që dallohet në skenën muzikore, njihet si një femër me stilt unik në secilën paraqitje.

Duke mos hezituar që të bëj ndryshime tek vetja, këtë herë ajo ka befasur me formën e flokëve.

Këtë herë ka vendosur që të bëj një ndryshim drastik, ku shihet që i ka shkurtuar shumë dhe duket krejtësisht ndryshe.

Edhe me këtë stil, këngëtarja duket bukur.