A mund ta merrni me mend çmimin e rrobave të Renesë?

A mund ta merrni me mend çmimin e rrobave të Renesë?

Nora dhe Roberti lirshëm mund të themi se janë çifti më i perfolur i vitit 2019-të.

Kjo për shkak se pikërisht në këtë vit i dhanë fund martesës e lidhjes se tyre 13 vjeçare, shkruan “Kosovarja”.

Megjithate dyshja e famshme kanë një vajzë, për lumturinë e të cilës po sakrifikojnë shumë si çdo prind tjetër.

Hatri saj, ata po ia dalin të jetojnë ne harmoni edhe pse të ndarë.

E për bukuroshen e vogël nuk e kursejnë as luksin.

Ata janë në gjendje që ti gjejnë rrobat më të veçanta e pse jo edhe më të kushtueshmet.

Një një faqe në internet është zbuluar se sa kushton një veshje e Renesë, ku vetëm çizmet dhe jaknja kapin shifrën prej 830 eurove.

Luks se jo mahi a…