A lejohet falja e Bajramit jashtë xhamisë dhe në distancë? (VIDEO)

Por, a do të falet në shesh edhe namazi i Bajramit ende nuk ka përgjigje përfundimtare.

Një gjë është e sigurt – xhamitë do të jenë të mbyllura për këtë festë, njofton Klan Kosova

Kronikë e gazetarit Rilind Matoshi

The post A lejohet falja e Bajramit jashtë xhamisë dhe në distancë? (VIDEO) appeared first on Portali ARENA.