A e keni ditur se kjo tiktokere e njohur është mbesa e Ryva Kajtazit

erisa ryva 8898886 696x392 1

Jemi mësuar të shohim Ryva Kajtazin pranë publikut si më muzikë po ashtu edhe me aktrim.

Por Erisa Gashi është mbesa e saj.

Erisa me profesion është edhe moderatore në ‘Rtv dukagjini’ dhe mjaftë aktive në ‘Tik-tok’.

Gjithashtu në një intervistë Erisa ka treguar se është shume e lidhur me tezen e saj, për çdo vendim të rëndësishëm i gjendet pranë Ryva.

Andaj lidhja e tyre si teze mbesë shkon për mrekulli.

Shiko videon: