A e dini se cili është tregimi më i shkurtër në botë ?

A e dini se cili është tregimi më i shkurtër në botë ?

Ekziston një anekdotë se “tregimin më të shkurtër në botë” e ka shkruar Ernest Heminguej.

Në fakt, ai u tha shokëve të tij se mund të shkruaj një tregim me vetëm gjashtë fjalë!

Shokët e tij filluan të tallen duke mos u pajtuar me këtë.

Për më tepër, të gjithë vënë bast kundër tij me 10$ dollarë, duke thënë se kjo është e pamundshme.

Heminguej mori një letër të pastër, shkroi në të gjashtë fjalë dhe ua dha shokëve të tij ta lexojnë.

Pasi që e lexuan të gjithë u pajtuan se ai kishte të drejtë.

Ky është tregimi më i shkurtër:

“Në shitje, këpucë për fëmijë. T’pambathura.”