A e dini pse tek disa njerëz nuk i prek fare Ko’rona? Ja ku eshte i gjithe sekreti befasues

A e dini pse tek disa njerëz nuk i prek fare Ko’rona? Ja ku eshte i gjithe sekreti befasues

Një studim i ri sugjeron që ftohja e zakonshme mund ta përgatisë trupin e një personi për të luf/ tuar ko vi d me sukses pasi ky eshte hapi per te pasur larg vir/usin.Ky eshte një zbulim që ndihmon të shpjegohet arsyeja përse njerëzit kanë përgjigje kaq të ndryshme ndaj ko vi d, dhe mund të japin të dhëna qe ai mos ti infe/ktoje.Jane bere shume zbulime dhe studime ndaj ky vi-rusi ka shume gjera qe ne nuk i dime por puna intesive e shkencetareve ben qe te kuptojme rruget te cilet kalon vir-usi.

Studiuesit thonë se qelizat mbajnë mend infe/ksionet e shkuara për dekada pasi një person ka pasur një sëmu/ ndje të caktuar,ditorja.