16-vjeçari i thotë lamtumirë familjes përpara operacionit të trurit – Moment që te dridh zemrën(VIDEO)

16-vjeçari i thotë lamtumirë familjes përpara operacionit të trurit – Moment që te dridh zemrën(VIDEO)

Duke kaluar rezultatet me Xhorxh dhe familjen e tij, një doktor tha: “Ju keni një mpiksje të konsiderueshme. Ajo që ne e quajmë një hematoma ekstradurale. Kështu që vendimi është ta heqim atë. Onshtë në anën e majtë. Ne do të shkurtojmë atje dhe bëni pak hapje në kafkë “.