143 qytetarë u kthyen sot nga Gjermania në Kosovë

143 qytetarë u kthyen sot nga Gjermania në Kosovë

Ambasada e Kosovës në Gjermani bën të ditur se sot në Kosovë kanë riatdhesuar 143 shtetasë.

“Nga fillimi i pandemisë dhe deri me këtë fluturim, Misioni Diplomatik i Republikës së Kosovës në Gjermani, përkundër të të gjitha vështirësive, ka arritur të kthejë më shumë se 520 shtetas në Kosovë”, thuhet në njoftimin e ambasadës të publikuar në Facebook.

Postimi i plotë:

Sot nga Aeroporti i Stuttgartit në Gjermani kemi riatdhesuar edhe 143 shtetas të Kosovës. Nga fillimi i Pandemisë dhe…

Gepostet von Ambasada e Republikës së Kosovës në Gjermani/Botschaft der Republik Kosovo am Samstag, 16. Mai 2020