Connect with us

VIDEO/ Per te mos pagυar fatυren e ushqimit ne restorαnt, i riu beri nje veprim te neνerίtshem

Lajmi Fundit

VIDEO/ Per te mos pagυar fatυren e ushqimit ne restorαnt, i riu beri nje veprim te neνerίtshem

Kamerat kap ën momentin revoltues, kur një nga të rinjtë f ut dorën brenda pantal.lonave

të tij të shkurtra, duke nxjerrë qime e duke i hed hur më pas në pjatën me crry dhe kebabe.

Menaxheri tha: ‘Kur erdhi puna për të paguar, ata thanë se kishte qime në ushqim”….

SHIKO KËTU VIDEO

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

Most Popular

Recent News

To Top