Connect with us

Do HABlTENl,fshati në Shqipëri, ku çdo b.υrrë ka të drejtë të shkojë me të gjitha g. rαtë e fshatit

Lajmi Fundit

Do HABlTENl,fshati në Shqipëri, ku çdo b.υrrë ka të drejtë të shkojë me të gjitha g. rαtë e fshatit

S hqipëria është vendi i çudirave.

A e dini se në vendin tonë ekziston një fshat me tradita vërtetë të çuditshme, i cili njihet njihet si vendi i lirisë se,ksuale,

ku çdo burrë ka shkuar me të gjitha gratë e fshatit dhe çdo grua po ashtu, ka shkuar me të gjithë burrat e fshatit.

Sipas legjendave urbane që qarkullojnë mbi këtë fshat, thuhet se, nëse femra është e virgjër,

ajo ngel përgjithnjë beqare, ndaj shpesh prindërit paguajnë burra të tjerë për t’u zhvirgjëruar vajzat, të cilat më pas i martojnë.

Po në cilën krahinë të vendit është ky fshat…?

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

Most Popular

Recent News

To Top