Connect with us

‘Tërbohet rrjeti’! Zbυlon se kush fshihej pas mαskës së fαmshme të “Serialit”? (VIDEO)

Lajmi Fundit

‘Tërbohet rrjeti’! Zbυlon se kush fshihej pas mαskës së fαmshme të “Serialit”? (VIDEO)

Nëse sot në qendrën e rrjeteve sociale është përsonazhi Cllevio që mori vëmendje të madhe që pas sherrit me Noizyn, para disa vitesh në rrjet u bë hit “Seriali”.

Seriali ishte një personazh që për herë të parë u shfaq tek Arian Çani në “Zonë e Lirë” dhe nuk e zbuloi kurrë fytyrën e tij pasi dilte me maskë të zezë.

SHIKO VIDEON KËTU

Tashmë në Tik Tok po qarkullon një video që pretendon të ketë zbuluar identitetin e Serialit dhe çfarë do të mendonit nëse u themi që ai është Cllevio?

Shumë perdorues të Tik-Tok bien dakord që poshtë maskës së Serialit fshihej Cllevio, por ka edhe nga ata që nuk besojnë në ngjashmërinë e tyre.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fshqiperiaimesportt%2Fvideos%2F337270141923824%2F&show_text=true&width=267&t=0

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

Most Popular

Recent News

To Top