Connect with us

Kuksiαnja: Si zbυΙοva SEKRETlN e kυnαtës që hίqej si e nd εrshme

Lajmi Fundit

Kuksiαnja: Si zbυΙοva SEKRETlN e kυnαtës që hίqej si e nd εrshme

Një vajzë ka zbuluar se kunata e saj tradhëton të shoqin dhe është në dilemë nëse duhet ose jo t’ja rrëfejë familjes së të fejuarit.

Kjo është historia e treguar. “Kunata ime bënte si më e ndershmja e kësaj bote. Por na doli një bishtpërdredhur.

Jam e fejuar më një djalë kuksian dhe janë familje me norma dhe parime. Kunata ime po ashtu është e fejuar, por gjithmonë ka qenë xheloze për mua.

Si vishesha, si flas e deri tek mënyra si më trajton vëllai i saj.

Kunata është e fejuar me një djalë prej vitesh, nuk po martohen sepse ai nuk po e ndan mendjen, mesa duket ai e ka kuptuar para nesh çfarë soji ka në krah.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

Most Popular

Recent News

To Top