Connect with us

La Anglinë për Kukësin/ I riu: U ktheva për të jetuar pranë familjes, kam dhe një biznes

Lajmi Fundit

La Anglinë për Kukësin/ I riu: U ktheva për të jetuar pranë familjes, kam dhe një biznes

Jeta në Mbretërinë e Bashkuar nuk i rezultoi të ishte siç e kishte menduar dhe dëshiruar.

Atje shkoi ilegalisht duke shpenzuar shuma të mëdha parash madje duke rrezikuar dhe jetën.

Vështirësitë ishin të shumta.

Nisin me mosnjohjen e gjuhës, punën e rëndë në ndërtim e deri te pamundësia për të mos lëvizur lirisht për shkak të mungesës së dokumenteve.

Pas 6 vitesh jetesë e punë atje Fatmir Kastrati vendosi të kthehej në Shqipëri.

Të ardhurat e kursyera gjatë qëndrimit në emigrim i investoi në vendin e tij, në Kukës.

Ngriti një restorant ku të punësuar janë familja e tij dhe banorë të zonës.

Kthimi ka gëzuar së tepërmi prindërit.

Fatmiri thotë se ata ishin arsyeja kryesore që la Britaninë.

Nisur nga eksperienca e tij, Fatimiri iu bën thirrje të rinjve të mos e braktisin Shqipërinë, të qëndrojnë në tokën e prindërve të tyre e të përpiqen të ndryshojnë vendin.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

Most Popular

Recent News

To Top