Connect with us

U zhduk ne 2021 ja ku e gjeten vajzen nga Lushnja

Lajmi Fundit

U zhduk ne 2021 ja ku e gjeten vajzen nga Lushnja

Etleva Biçaku nga fshati Thanasaj i Lushnjes që u largua nga shtëpia më 29 janar të vitit 2021 është gjetur në Libofshë të Fierit.

Familjarët e Etlevës pas kërkimeve të vazhdueshme prej dy vitesh, kanë arritur të gjejnë vendndodhjen e saj ditën e sotme e cila ishte ne Fier.

Policia e Fierit dhe e Lushnjes kanë arritur të gjejnë vendin ku ajo qëndronte dhe tani Etleva ndodhet në Komisariat deri në mbërritjen e familjarëve të saj.

Në kohën kur u zhduk, familjarët e Etlevës deklaronin se vajza e tyre prej 6 vitesh vuante nga depresioni dhe së fundmi kishte ndërprerë edhe mjekimin e nuk ushqehej mirë.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

Most Popular

Recent News

To Top