Connect with us

Flet gruaja që u kap duke bërë seks me Safet Gjicin: Kam një lutje…

Lajmi Fundit

Flet gruaja që u kap duke bërë seks me Safet Gjicin: Kam një lutje…

Gruaja e cila u shfaq në videoskandalin e kryebashkiakut të Kukësit, Safet Gjici u shpreh se ndihej e traumatizuar.

Nga ana tjetër, ajo tha se shqetësim të madh kishte djalin e saj 12 vjeç, i cili bullizohej nga njerëzit e tjerë dhe ai është një fëmijë që nuk di asgjë dhe nuk kupton, thjesht dhe vetëm vuan pasojat e atij video-skandali.

“Jam vërtetë e traumatizuar. Pasojat janë shumë të mëdha. Fëmija im po bullizohet, ndërsa unë vetë jam e pambrojtur, e rrezikuar dhe e braktisur totalisht nga shteti.

Kam folur para SPAK-ut, kam dhënë dëshminë time dhe tani është organi i akuzës që po bën verifikimet dhe procedurat e tij ligjore.

Unë nuk mund të flas dhe nuk mund të shprehem më shumë sesa kaq. Apeli im është një dhe i vetëm: jam e braktisur, e pambrojtur nga shteti, fëmija im po bullizohet dhe unë jam e rrezikuar”, tha ajo për CNA.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

To Top