Connect with us

Publikohet video, ja çfarë ndodhi brenda kampit MEK gjatë kontrollit të policisë

Lajmi Fundit

Publikohet video, ja çfarë ndodhi brenda kampit MEK gjatë kontrollit të policisë

Policia e Shtetit ka publikuar pak më parë pamjet nga operacioni i zvhilluar ditëne sotme brenda kampit të muxhahedinëve në Manzë të Durrësit.

Njoftimi i policisë:
Në zbatim të vendimit të Gjykatës së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar dhe të urdhrit të ekzekutimit të Prokurorisë pranë kësaj Gjykate, për kontrollin e të gjitha ambienteve dhe zyrave ku banojnë për qëllime humanitare, Policia e Shtetit, në kuadër të një plani operacional, ka filluar kontrollin e të gjitha ambienteve dhe zyrave në kampin MEK, në Manëz, Durrës.

Në zbatim të urdhër-kontrolleve të nxjerra nga Gjykata, Policia e Shtetit ka marrë masa për zbatimin e tyre, me planin e kontrollit të ambienteve në territorin e kampit MEK, duke zbatuar me rigorozitet etikën dhe komunikimin e duke respektuar të drejtat dhe liritë themelore të të gjithë qytetarëve dhe komunitetit që banon në këtë kamp.

Grupet e kontrollit të Policisë po vijojnë kontrollet në territorin e kampit MEK dhe në ambientet e brendshme të tij.

Në përfundim të kontrolleve do të ketë njoftim më të detajuar.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

To Top