Connect with us

Panik në plazhin e Vlorës/ Gjendet delfini i ngordhur, dyshohet se…

Lajmi Fundit

Panik në plazhin e Vlorës/ Gjendet delfini i ngordhur, dyshohet se…

Një delfin rreth 500 kg është gjetur i ngordhur në breg të detit në afërsi të plazhit të Vjetër në Vlorë.

Delfini me gjatësi 2.8 m dhe me moshë 25-30 vjec i seksit mashkull dyshohet se ngordhja i ka ardhur si pasojë e helikave të

mjeteve lundruese, të cilat e kanë dëmtuar në pjesën e pasme të trupit, ku duket qartë dhe shenjat e goditjes nga helikat.

Ndërkohë që specialistët e zonave të mbrojtura kanë bërë matjet, pushues të shumtë janë kuriozë duke bërë dhe foto delfinit të ngordhur.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

Most Popular

Recent News

To Top