Connect with us

E vërteta e lidhjes së Alma K. me Gjicin dhe videos erotike

Lajmi Fundit

E vërteta e lidhjes së Alma K. me Gjicin dhe videos erotike

CNA ka hulumtuar dhe ka zbuluar detaje te reja ne lidhje me Alma.K dhe historinë e saj me Safet Gjicin.

CNA ka zbuluar se Alma K, në shoqatën e saj dhe në aktivitetin e saj që bën për mbrojtjen e kafshëve ka dhe një bashkëpunim me shtetasin Artur H,

ku së bashku janë përkujdesur për mbrojtjen e kafshëve të rrugës në Kavajë.

Gjithashtu kanë mundur të sigurojnë furnizim në një nga resortet më të mira në Golem, mbetjet e të cilit Alma dhe bashkëpunëtori i saj i merrnin për të ushqyer qentë në Kavajë.

Është e njëjta situatë edhe në Kukës. Një projekt, i cili i është dorëzuar Safet Gjicit për të marrë fonde.

Videoja e publikuar ka vetëm aktin, nuk ka pjesën tjetër të bisedës që Alma ka bërë me Safet Gjicin, e cila në të vërtetë zbulon dhe skemën e asaj që ka ndodhur në zyrën e kryebashkiakut të Kukësit. CNA

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

To Top