Connect with us

‘Asht e lëkurë’, Marina Vjollca ekspozon trupin në këtë fustan të ngushtë!

Lajmi Fundit

‘Asht e lëkurë’, Marina Vjollca ekspozon trupin në këtë fustan të ngushtë!

Një mami hot si Marina Vjollca
Ajo është njëra nga prezantueset më të bukura shqiptare.
Bëhet fjalë për Marina Vjollcën, e cila shquhet për elegancën dhe sharmin që përcjell.

Së fundmi ajo ka marrë vëmendje me fustanin e bardhë duke vënë në pah linjat trupore.
Kjo dukje është përzgjedhur për emisionin e saj “Klanifornia”, për të cilin është autore që disa vite.

Së fundmi ajo ka marrë vëmendje me fustanin e bardhë duke vënë në pah linjat trupore.
Kjo dukje është përzgjedhur për emisionin e saj “Klanifornia”, për të cilin është autore që disa vite.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

To Top