Connect with us

Video-skandali i Safet Gjicit, Iris Luarasi: “Familja duhet të largohet nga shqipëria, janë të poshtëruar”

Lajmi Fundit

Video-skandali i Safet Gjicit, Iris Luarasi: “Familja duhet të largohet nga shqipëria, janë të poshtëruar”

Video-skandali i Safet Gjicit, Iris Luarasi: “Familja duhet të largohet nga shqipëria, janë të poshtëruar”
Pedagogia Iris Luarasi ka komentuar video-skandalin ku shfaqet ish-kryebashkiaku Safet Gjici duke kryer marrëdhënie seksuale me shtetasen Alma.K në zyrën e Bashkisë së Kukësit.

E ftuar në emisionin “Review” në Euronews Albania, ai theksoi se në këtë rast viktimat janë familjarët e Gjicit pasi ndihen të poshtëruar në publik.

Mes të tjerash ajo shtoi se ata duhet të largohen nga Shqipëria.

Në rastin që ata të dy kanë një marrëdhënie seksuale, atëherë viktimat e vetme janë familjarët e Gjicit që në këtë rast, ndihen të përdorur, të tradhtuar dhe patjetër të poshtëruar në publik. Që patjetër duhet kërkuar se kush është personi që e ka hedhur fillimisht videon.

Ti mund të ia shkatërrosh jetën një personi po nuk ke asnjë arsye që të ja shkatërrosh jetën familjarëve të tij, që bëhen dy herë viktima. Ata nuk kanë mundësi të dalin më të në publik, duhet të largohen nga Shqipëria- tha ai.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

To Top