Connect with us

Shpërthen Olti Curri: “Populli e ha në gojë në cilësinë e jetës. Ndriçimi i videos ishte për faqe të zezë”

Lajmi Fundit

Shpërthen Olti Curri: “Populli e ha në gojë në cilësinë e jetës. Ndriçimi i videos ishte për faqe të zezë”

Reagimi i Olti Currit ndaj videos e’rotike të kryebashkiakut të Kukësit ka shkaktuar interes dhe diskutime të mëdha. Videoja ka qarkulluar shpejt nëpër rrjete sociale dhe është bërë temë e ditës.

Olti Curri, duke qenë një personalitet publik, ka shprehur mendimet dhe reagimin e tij lidhur me këtë sk’andal.

Është e natyrshme që një video e tillë të shkaktojë reagime të ndryshme nga publiku dhe nga personalitete publike.

Olti Curri tha:

“Më shumë do të shqetësohesha kur populli e ha në gojë në mjekësi, në cilësinë e jetës, cilësinë e ndërtimeve, trafikun, tarifat e internetit, në çmimin e energjisë elektike, të ujit, në shkollat publike, etj etj. Një video më shumë apo një video më pak nuk na ndryshojë cilësinë e jetës”

Curri ka bërë edhe ironi kur ka komentuar videon nga aspekti “skenografik”.

“Ndriçimi ishte për faqe të zeze, skenografia ishte shumë standarte, klishe. Mbulimi me kamera shumë i dobët, sepse nuk kishte plane shtesë nga droni apo kamera ansore. Skenari ishte inekzistent dhe loja e aktorëve standard”, përfundon blogeri.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

To Top