Connect with us

Nuk përmbahet Kurti, i bën thirrjen e fortë KFOR-it: Mos hesht më, urdhëro Serbinë që të …

Lajmi Fundit

Nuk përmbahet Kurti, i bën thirrjen e fortë KFOR-it: Mos hesht më, urdhëro Serbinë që të …

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti i ka bërë thirrje KFOR-it që të urdhërojë Serbinë që të kthejë 3 policët e rrëmbyer.

‘KFOR të urdhëroj Serbinë që të kthej policët e rrëmbyer dhe të dënojë këtë shkelje flagrante të integritetit tonë territorial.

Dje është shkelur pika 4 e marrëveshjes së Kumanovës.

KFOR duhet të jetë i heshtur dhe as i përulur ndaj kësaj. Nëse KFOR shndërron këtë heshtje në normë, atëherë një gjë të tillë i bie të mohoj një përgjegjësi ndërkombëtare që i është dashur të dënojë publikisht.’- tha Kurti.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

To Top