Connect with us

Po diskutonin në Kuvend mbi rrëmbimin e tre policëve, deputetëve të Kosovës i’u ndodh e papritura

Lajmi Fundit

Po diskutonin në Kuvend mbi rrëmbimin e tre policëve, deputetëve të Kosovës i’u ndodh e papritura

Kuvendi i Kosovës është zhytyr në terr të plotë pasi një rrufe ka goditur transformatorin që furnizon ambientin me energji elektrike.

Deputetët të cilët ndodheshin në seancë plenare janë detyruar që të bëjnë dritë me telefonat e tyre.

Ditën e sotme në Kuvendin e Kosovës po mbahet seanca plenare, ku po zhvillohen diskutime lidhur me situatën e krijuar së fundmi në veri të vendit si dhe për rrëmbimin e tre oficerëve të Policisë nga palët serbe.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

To Top