Connect with us

Lirohen tre shqiptarët e arrestuar nga policia serbe në Merdarë

Lajmi Fundit

Lirohen tre shqiptarët e arrestuar nga policia serbe në Merdarë

Tre të arrestuarit nga policia serbe në Merdare, Dervish Maliqi, Esat Muçolli dhe Fatmir Hajdari, sapo janë liruar nga paraburgimi.

Mediat kosovare thonë se, ata tani ndodhen ende në Gjykatë, por gjyqtari ka marr vendim për lirimin e tyre.

Vendimi është marr pas seancës gjyqësore e cila sapo ka përfunduar në Gjykatën e Kurshumlisë.

Ata po mbaheshin të ndaluar që nga 13 qershori.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

To Top