Connect with us

“Të përbashkuar në Gjakovë”, tapeti i kuq i shtruar, tryezat bosh, vendi ku Rama dhe Kurti nuk u bënë bashkë, do të nënshkruheshin 13 marrëveshje mes dy vendeve

Lajmi Fundit

“Të përbashkuar në Gjakovë”, tapeti i kuq i shtruar, tryezat bosh, vendi ku Rama dhe Kurti nuk u bënë bashkë, do të nënshkruheshin 13 marrëveshje mes dy vendeve

Gjakovë

Nga ana teknike në Gjakovë gjithçka është gati për mbledhjen e përbashkët të dy qeverive, edhe pas njoftimit të bërë mbrëmjen e djeshme nga kryeministri Edi Rama për anulimin e saj.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

Gazetari Ergys Gjençaj, i ndodhur në Gjakovë, bën me dije përBalkanWeb, se qeveria e Kosovës me keqardhje ka thënë se u anulua në mënyrë të njëanshme, dhe se ata që e pësojnë janë qytetarët, pasi do të nënshkruheshin 13 marrëveshje mes dy vendeve.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajmi Fundit

Most Popular

Recent News

To Top